Tusen takk til alle valpekjøpere !!!

Tusen tusen takk til alle dere valpekjøpere som kom, var med å hjalp til og gjorde Rasespesialen - KUR-utstillingen i 2011 til fantastisk flott dag !!! Vi er så takknemlige for at dere viser fram avkommene våre :-)

En spesiell takk til Birgitte, Maud og Mimm (Bissibingens Swing) for at dere kom innom !!! Det var så koselig å få treffe dere og vesle MImm igjen !! Tenk, hun blir 8 år til høsten.....

Kjempe takk også til Berit og hennes venninde, Camilla, Michaela og hennes venninde som var med og hjalp til på kjøkkenet og i kiosken :-) og Til Malin som sammen med pappa Sigurd tok alle disse flotte bildene fra årets KUR-utstilling !!!

Utstillings sted : Evenrød, Fredrikstad.
Dato: 09.07.-11
Dommer for dagen: Boo Lundström, Sverige

B I S - valp

Oppdretter og handler for dagen, Ann, viser stolt fram Bissibingens Earl Grey CsDe som ble B I S - valp !! Vi er kjempestolte av vesle-gutten "vår"

Bissibingens Earl Grey CsDe ble Best In Show - valp på KUR-11

B I R - valp

Oppdretter og handler for dagen, Ann, viser stolt fram en flink og flott gutt : Bissibingens Earl Grey CsDe, som ble B I R - valp på KUR-11.  Tusen takk til eiere Linda og Sigurd Albrigtsen for at dere kom og lot oss få vise fram den flinke gutten deres !!

Bissibingens Earl Grey CsDe ble B I R - valp på KUR-11

B I M-valp

Berit, stolt eier av Bissibingens Essi DeCs !!! Tusen takk Berit !! Du viser Essi på en fantastisk god måte !!

Bissibingens Essi DeCs ble Beste tispe-valp og ble BIM-valp på KUR-11 :-)

2.Beste tispe valp

Vår egen Bissibingens Eyla DeCs, ble 2.Beste tispe-valp på KUR-11. Oppdrettere og eiere: Ann og Iren er kjempefornøyde med henne :-))

Bissibingens Eyla DeCs, ble 2.Beste tispe-valp på KUR-11

3.Beste tispe-valp

Vår gode og flinke fôrvert Jessica Karlgren, får fram det beste i Bissibingens Ekita DeCs . Hun ble 3.Beste tispe-valp på KUR-11. Tusen tusen takk Jessica !!! Vi gleder oss til å se henne og Jessica fremover !!!

Bissibingens Ekita DeCs, ble 3.Beste tispe-valp på KUR-11

B I M - voksen

Vår egen gode, flinke og pene NO SE UCH NV-10 Bissibingens Carl Anton YaBu ble Best I Motsatt kjønn - BIM på KUR utstillingen-11 :-) Vi er kjempefornøyde med go`gutten vår !!! Det er oppdretter Ann som stolt viser ham :-)

NO SE UCH NV-10 Bissibingens Carl Anton YaBu ble beste champion-hann og B I M på KUR-11

HP-Veteran

Her er Bissi, vår stam-mor !! Hun er 11 år og oldemor til alle Bissibingens valper og mor til Bissibingens champion-hanne som ble vist på KUR i år !! En stolt Iren viser henne i Veteran klassen på KUR-11. Bissi fikk HP, Heders Premie og en flott kritikk !!

Bissi, vår stam-mor i Veteran klassen på KUR-11, hvor hun fikk HP og en flott kritikk !! Vi er så glad i og stolt av denne jenta !!!

Kommentarer

14.07.2011 12:30

sigurd

tusen takk selv, for en kjempe fin dag. Vi hadde det helt topp. Jentene koste seg, med og hjelpe til. Glad i dere Mvh Fam Albrigtsen