Lørdag 4.juli-09 var det KUR`s (Klubben for Ungarske vakt -og gjeterhund Raser) årlige Rasespesial, dommer for dagen var Espen Engh, en grundig, streng og ærlig dommer.
 
Her fikk Bissibingens : 2 x HP, storcertet, BIR og BIM, Beste Veteran,
2.B I S og vi ble Beste Oppdretter - 09 !! som vi ble det i -06 !!!  

Bissibingens D`Cech AmBi (Cech) fikk rødt med HP, Delight BiAm (Comma) fikk rødt med HP og hun vant nybegynnerklassen i den uoffisielle agility-konkuransen, Desire BiAm (Deki) fikk rødt , CK med cert og (hun ble også 3.Beste tispe, kun slått av sin mormor Bissi og sin mor BiCa). Disse tre juniorene våre fikk  meget gode kritikker. Vi takker deres eiere : Pia Torre Schau, Tonje Lorem og Anne Marie Kollhus for at de har holdt sine hunder i perfekt kondisjon ihht mental, fysisk og pelsmessig stand !!!!
Bissibingens D`Laska BiAm (Pumi), også i juniorklassen, ble stilt i "undertøyet", hennes eier hadde bommet på pelsstellet i vinter og måtte klippe henne helt ned nå i våres, og en pumi med så kort pels blir straffet i utstillingsringen med gult.
Pumis eier har ellers holt sin hund i perfekt stand både ernæringsmessig, fysisk og mentalt, det må også sies at han, Bjørn Olav Andersen stakk av med den gjeveste prisen på KURs rasespesial; med sin Kuvasz ble han Best In Show - BIS
GRATTIS Bjørn Olav og Kikki , det var ærlig fortjent !!!!!! 

En spesiell takk til Ingerid og Jan Skavdal for hjelp og råd ifh til Carl Antons utstillings-trening, og da spesielt bord-treningen !!!  

Juniorenes mor : N Uch Bissibingens Bare BiCa ble Beste tispe og BIR og 2.BIS
Deres mormor N S Uch Bissi ble Beste Veteran og 2.Beste tispe.

Vår egen N Uch Bissibingens Carl Anton YaBu ble Beste hannhund med CK og BIM.
N Uch Bissibingens Brave Heart CaBi (Emil) ble 4. Beste hannhund med CK og hans kullbror N Uch Bissibingens BraKar CaBi ble 5. Beste hannhund med CK

Vi gratulerer alle eierene og takker for at dere steller så bra med hundene "våre" og for at dere gir dem så meningsfulle liv og hverdager !!!!!!

Klikk på et bilde og et større bilde vises sammen med kommentarer !!


..........Det kommer mer.........